23.10.2017

КрАЗ і Далгакіран компресор Україна продовжили співпрацю

сідельний тягач КрАЗ-6443

Друге в поточному році відвантаження «АвтоКрАЗ» здійснив на адресу ТОВ «Далгакіран компресор Україна» - лідера серед постачальників дизельних генераторів і компресорної техніки на території України, партії повнопривідної техніки КрАЗ. На цей раз до замовника вирушили тільки сідельні тягачі КрАЗ-6443 колісної формули 6×6.

Призначення сідельного тягача КрАЗ-6443 для буксирування транспортних і спеціальних причепів повною масою 48 тонн, має повну масу автопоїзда 59 тонн, вертикальне навантаження на сідельно-зчіпний пристрій 17-тонн. Відвантажені автомобілі оснащені рядним турбонаддувним 6-циліндровим двигуном Євро-5 потужністю 375 л. с., агрегатованим із дводиапазонною механічною 9-ступеневою коробкою передач.

Згідно з договором, виготовлені «КрАЗом» вантажівки пофарбовані в біло-блакитний колір, так як після монтажу на них замовником спеціального обладнання машини будуть відправлені кінцевому вантажоодержувачу для обслуговування українських атомних електростанцій.

Попередня поставка на адресу «Далгакіран компресор Україна» була в кінці травня поточного року. Тоді для монтажу спецобладнання в цю компанію пішли бортові всюдиходи КрАЗ-6322 і сідельний тягач цієї ж моделі. Із «АвтоКрАЗом» після виконання своїх зобов'язань в повному обсязі, даний контрагент підписав додатковий договір на виготовлення повнопривідних тягачів, що і було виконано.

Назад к другим новостям